ANNONS

Allt fler väljer att annonsera på Internet, där annonsen kan läsas och skrivas ut var man än befinner. Klicka nedan för att komma till din anhöriges dödsannons. Våra tidigare publicerade annonser hittar du här.

Hos oss kan du även få förslag på olika utformning av annonser, symboler och verser. Har du egna idéer om symboler och dikter är de förstås välkomna. Man kan välja att sätta in annonsen direkt, med upplysning om dag, tid och eventuell inbjudan till minnesstund, eller att annonsen sätts in efter begravningen. Oftast formuleras det som “begravningen har ägt rum”. Vi sköter också bokningen av annonsen till tidningarna. Om man vill gynna någon fond i annonsen kan vi hjälpa till med plusgironummer till de flesta. Vi hjälper även till med förmedling av minnesgåvor.

Här kan du förbereda en annons

Sorgbrev och sorgkort fyller samma funktion som dödsannonsen men kan uppfattas mer personligt än en dödsannons av mottagaren. Nekrolog/ runa/ minnestext och notis, är text på tidningens familjesida. Nekrolog/ runa/minnestext har en personlig text som ibland kan kompletteras med ett fotografi, som undertecknas av den/de som skrivit dem. En notis innehåller enbart fakta om dödsfallet.